Kiekert rozšiřuje svou globální přítomnost na trhu o Joint Venture s KwangJin v Koreji

11.01.2016 Kiekert AG, Heiligenhaus    Kiekert AG, technologický lídr v oblasti zamykacích systémů pro automobily, rozšířil svou globální přítomnost na trhu a založil Joint Venture s korejským dodavatelem do automobilového průmyslu KwangJin Sanggong Company Ltd. Společný závod v Hwaseong-si v jihokorejské provincii Gyeonggi-do působí pod obchodním jménem “KKL Ltd.“ (KwangJin Kiekert Latch). Kiekert tak díky tomuto novému korejskému závodu pokračuje ve svém trendu globálního růstu. Obě firmy tímto společným podnikem rozšiřují své kompetence: Kiekert disponuje desetiletými zkušenostmi v oblasti vývoje a výroby zamykacích systémů pro automobily, stejně jako v oblasti systémů pohonů pro dveře, kufrové dveře a kapoty vozidel. KwangJin oproti tomu vyvíjí a vyrábí dveřní moduly a systémy ovládání postranních oken. Má dlouholeté obchodní vztahy s korejskými výrobci automobilů. Joint Venture, ve kterém disponují oba partneři podílem 50%, rozšiřuje tak výrobní portfolio obou podniků.  Prvním krokem je zavedení výroby dveřních zamykacích systémů pro velké korejské automobilky přímo v tomto závodě v Koreji.

Fakta o společnosti KwangJin Sanggong Company Ltd.:

KwangJin byl založen roku 1973. Tento korejský dodavatel do automobilového průmyslu má zhruba 3.000 zaměstnanců. KwangJin dosáhl v roce 2015 obratu okolo 710 milionů Euro. Se svými třinácti závody po celém světě je KwangJin globálně aktivním dodavatelem do automobilového průmyslu.

Fakta o společnosti Kiekert AG:

Společnost Kiekert AG, založená roku 1857 , je technologickým lídrem v oblasti inovativních zamykacích systémů pro globální automobilový průmyslu. Kiekert zaměstnává ve svých deseti závodech asi  6.000 lidí a má se svými vývojovými a výrobními závody a odbytovými středisky zastoupení ve všech důležitých automobilových regionech po celém světě.  V roce 2016 se očekává roční obrat kolem 870 miliónů EUR.

Ke stažení
// JPG 1.8 MiB